Dimarts, 18 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds van reprenent l’activitat social, a l’espera de poder recuperar la castellera

Els Castellers de Vilafranca han convocat per dilluns a la tarda una roda de premsa on volen explicar el seu pla per tornar a recuperar l’activitat castellera.

Dijous al vespre Cal Figarot acollia un tast de vins, una de les activitats que els Castellers de Vilafranca han anat organitzant aquests darrers dies per tal d’anar recuperant la normalitat.
El president dels Verds, Carles Mata, comentava que després que fa uns dies ja acollissin els primers concerts de Musical Figarot ara hi sumaven els tastos de vins i en breu s’hi afegirà el cinema a la fresca. Mata considera que és molt important per la colla anar reprenent aquestes activitats socials, que ajuden a mantenir el pols de la colla i fer créixer la massa social.
De moment les activitats que s’han estat fent fins ara han tingut molt bona resposta.
D’altra banda, els Castellers de Vilafranca han convocat per dilluns a la tarda una roda de premsa on presentaran el seu pla de represa de l’activitat castellera un cop acaba el confinament. Haurem d’estar pendents doncs per veure com i quan els Verds volen reprendre els assaigs i tornar a enfaixar-se.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: