Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els cellers han vist afectades les vendes per la crisi del covid19 i s’han hagut de reinventar

Els cellers esperen poder recuperar-se d’aquesta batacada el proper any 2021 quan el pitjor de la pandèmia, creuen, hagi passat i per fi s’hagi trobat una vacuna pel coronavirus.

El sector del vi i el cava, poc a poc, comença a recuperar una certa normalitat sobretot gràcies a un gran poder de reinvenció obligat a causa de l’aturada mundial que ha portat durant 3 mesos el coronavirus. Quan va començar el nou any 2020 ningú s’imaginava que les coses anirien com han anat. Tampoc a Albet i Noya.
Quan es va decretar l’Estat d’Alarma, el celler de Mas Comtal va quedar descol·locat de veure tot allò que se’ls venia a sobre.
Des de Família Torres ja s’ho veien venir, sobretot perquè els primers afectats van ser els xinesos i l’empresa té una filial a la Xina amb la que ha estat en continu contacte. Això els va servir per a preparar-se, tal i com explica el director de persones i desenvolupament, Francesc Farnell.
Tothom va haver de prendre mesures per a sobreviure. A Torres es van veure obligats a fer ERTOS en els departaments d’enoturisme, restauració i comercialització en els moments més durs de la pandèmia. A Mas Comtal es van haver de conformar amb vendre el producte online directament al consumidor final.
A Albet i Noya, com és lògic, l’enoturisme es va veure afectat totalment. La Virginia Vacarisses explica que s’han hagut de reinventar per complet i buscar experiències a l’aire lliure que puguin tenir més sortida.
Els cellers esperen poder recuperar-se d’aquesta batacada el proper any 2021, quan el pitjor de la pandèmia, creuen, hagi passat i per fi s’hagi trobat una vacuna pel coronavirus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: