Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca donarà un canvi a la seva filosofia d’entitat per professionalitzar el club

Els vilafranquins signaran un acord amb persones vinculades al Lleida Esportiu per buscar l’ascens a la Segona Divisió B

La junta directiva que encapçala Joan Soler, vol buscar solucions pel futur de l’entitat, buscar enllaços per fer del tot viable, professionalitzar-la i buscar l’ascens a la Segona Divisió B.

Fa unes setmanes, l’entitat ja va confirmar la incorporació del reusenc Gerard Escoda com a nou secretari tècnic, càrrec que fins a la temporada 2018-2019 va ocupar Yago Aguilar.

Però la renovació serà molt més profunda, els de l’Alt Penedès signaran un acord persones vinculades al Lleida Esportiu que controlaran la gestió dels vilafranquins.

En l’àmbit esportiu ja s’han produït 7 baixes (Xavi Civil, Luca Tremiño, Lucas Ribeiro, Pablo Amantini, Ángel de la Torre, Juli Serrano i Martí Tapia),

s’espera la continuïtat de 12 jugadors (Sergi Escofet, Oriol Boada, Jordi Oribe, Pol Via, Joan Montserrat, Francisco Illescas, Èric Via, Toni Casamayor, Victor Oribe, David Fontanils, Gerard Boira i Sergi Masqué) i encara hi ha el dubte d’Alex Segura i Ivan León, tot i que ara el porter sembla més a prop de continuar que no pas de marxar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: