Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Accident mortal a la N-340 a l’alçada de Vilafranca

Els Mossos han confirmat una víctima mortal en l’accident que s’ha produït a quarts de quatre de la tarda d’aquest divendres.

Segons ha confirmat el Servei de Trànsit dels Mossos d’Esquadra, aquest divendres a la tarda, cap a 2/4 de 4, s’ha produït un accident mortal a la N-340 al seu pas per Vilafranca, concretament al punt quilomètric 1214. En l’accident s’hi han vist involucrats com a mínim un cotxe i un camió, i els mossos han confirmat també una víctima mortal.

De resultes de l’accident la N-340 està tallada al seu pas per la capital de l’Alt Penedès en els dos sentits de la marxa. Des de la rotonda sobre la C-15 venint de Barcelona, fins passat el Molí d’en Rovira venint de Tarragona. S’han habilitat senyalitzacions per tal de desviar el trànsit per l’interior de Vilafranca. A primera hora hi havia retencions importants a les entrades a Vilafranca al voltant de la carretera nacional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: