Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Viticultura en temps convulsos’, la jornada d’Innovi a les Fires de Maig 2020

Innovi ha abordat l’elaboració pròpia del vi per part de viticultors i l’ús de most concentrat com a substitut del sucre a la jornada ‘Viticultura en temps convulsos’.

Cada any, en el marc de les Fires de Maig, el clúster vitivinícola català Innovi organitza una jornada tècnica en la línia de promoure la competitivitat de les empreses a través de la innovació. Aquest any, la jornada era virtual, com ho van ser la resta d’actes de les Fires de Maig, i tenia lloc el divendres a la tarda sota el títol ‘Viticultura en temps convulsos’.
La jornada va abordar dos temes: el pas dels viticultors a ser celleristes i elaborar el seu propi vi i l’ús de most concentrat com a substitut del sucre.

El clúster mànager d’Innovi, Eloi Montcada, explicava que són dos aspectes que poden ajudar a la competitivitat de les empreses en tota la seva cadena de valor.

La sessió va comptar amb la participació de l’expert en desenvolupament local Jordi Cuyàs, el regidor de Promoció Econòmica de Vilafranca Joan Manel Montfort, la viticultora i cellerista de Vins El Cep Maite Esteve, l’enòloga de Vilarnau Eva Plazas, el representant de Conca Activa Jordi Giné i el cap del servei de Viticultura i Enologia de l’INCAVI Xoan Elorduy.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: