Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Una persona més ha mort a les residències de Vilafranca en les darreres 48h

Una persona més ha mort a les residències de Vilafranca en les darreres 48h

En total són 56 ler persones que han perdut la vida pel Covid-19 a les residències de gent gran de Vilafranca des de que es va iniciar la pandèmia.

Les darreres dades que ha donat a conèixer l’Ajuntament de Vilafranca respecte a la situació de les residències de la gent gran de la capital de l’Alt Penedès indiquen que hi ha 85 casos positius al Ricard Fortuny, dos casos més que en el darrer informe del dijous 30 d’abril. Es manté el mateix nombre de positius per Covid-19 a la Inglada Via, amb 32, a la Mare Ràfols, amb 16 i a la Josefina Mata, amb 3. En relació a les persones mortes des que es va iniciar la pandèmia al Ricard Fortuny n’hi ha una més que al dijous, amb un total de 29, i es mantenen les xifres de l’Inglada Via amb 18 i la Mare Ràfols amb 9. En canvi han augmentat les altres en 4 persones més al Ricard Fortuny, amb un total de 31 des de l’inici de la crisi sanitària, i continuen les cinc altes de la Inglada Via.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: