Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament dels Monjos destina 50.000 euros per atendre situacions d’urgència de les famílies

L’Ajuntament dels Monjos destina 50.000 euros per atendre situacions d’urgència de les famílies

Els ajuts podran arribar a un màxim de 400 euros per família i s’atorgaran per atendre situacions d’urgència, principalment d’habitatge, necessitats bàsiques i subministraments.

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha aprovat una partida econòmica de 50.000 euros per a l’atorgament d’ajuts econòmics a les persones que han estat afectades per a la implantació de mesures de contenció destinades a frenar la propagació del COVID -19.
La sol·licitud de les ajudes la podran fer des del proper dilluns dia 11 de maig les persones empadronades a Santa Margarida i els Monjos.

Per demanar-la caldrà emplenar els formularis que s’han habilitat al web municipal i enviar-los via instància, adjuntant un seguit de documents que acreditin la situació familiar i econòmica.

Les sol·licituds seran avaluades per una comissió tècnica que tindrà en compte els barems de la unitat familiar i l’abonament es farà en un únic pagament en el termini de 15 dies hàbils a partir de l’aprovació de la concessió de la subvenció. El destí dels diners d’aquests ajuts s’haurà de justificar com a màxim als tres mesos d’haver-la rebut.

L’Ajuntament concedirà les subvencions fins que s’esgoti la partida pressupostaria prevista.

Per a les persones Si teniu dubtes sobre la tramitació podeu trucar al telèfon 93 898 02 11 (Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: