Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Font-rubí organitza un concurs de fotografia per Instagram per les festes de Sant Isidre

Font-rubí organitza un concurs de fotografia per Instagram per les festes de Sant Isidre

El tema del concurs és la pagesia, ja que Sant Isidre Llaurador era el patró de la pagesia, i aquesta es pot considerar un element identificador del municipi de Font-rubí.

Per participar en el concurs cal que cada concursant pengi les seves fotos al seu perfil d’Instagram amb les etiquetes #santisidre2020 i #fontrubiexperience. Les persones participants poden publicar tantes fotografies com vulguin i aquestes poden ser antigues o actuals, fetes amb càmera o mòbil. El termini per participar-hi és el diumenge 31 de maig a les 11 hores i 59 minuts.

Les persones participants cal que tinguin un perfil públic o obert a Instagram perquè l’organització pugui veure les seves fotografies i cal que segueixin el perfil d’Instagram @ajuntament_fontrubi. La participació en el concurs és gratuïta i oberta a qualsevol persona major de 14 anys.

Podeu consultar els premis i les bases del concurs al web www.font-rubi.cat.

El concurs és organitzat per l’Ajuntament de Font-rubí, la Comissió de Festes, Font-rubí Experience i compta amb la col·laboració de la fotògrafa Maria Rosa Ferré.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: