Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Una foto sobre la història de superació d’una ciclista del Repetxó guanya un premi a Austràlia

L’Olga Pla va ser diagnosticada de càncer de mama l’any 2015 i va fer una amistat molt forta amb la seva doctora, tant és així que aquesta era present en un moment de superació de la seva pacient.

La foto guanyadora del concurs de fotografia sobre ciclisme Mark Gunter Photographer retrata el moment en que l’Olga Pla és animada efusivament per vàries persones, entre elles la seva oncòloga, en la segona cronoescalada Hostalets – Can Lleó que organitza el club ciclista El Repetxó. L’Olga Pla va ser diagnosticada de càncer de mama l’any 2015 i va fer una amistat molt forta amb la seva doctora, tant és així que aquesta era present en un moment de superació de la seva pacient.

El fotògraf és vilafranquí i va fer la foto sense conèixer la història de l’Olga. Va ser després parlant amb membres del Repetxó quan va entendre el que hi havia darrere d’aquell entusiasme del públic.

El dia 11 de gener es va fer públic el veredicte del jurat i el Sergio Ros, amb la seva fotografia i el que aquesta expressa, va quedar primer en la categoria Orgull ciclista de superació.

El Mark Gunter Photographer és un concurs solidari en memòria d’un fotògraf australià que va morir fa 3 anys de càncer. Està organitzat per la seva dona amb la col·laboració d’una plataforma ciclista anomenada Cyclingtips. Tot el que es recapta amb el concurs va destinat a la lluita contra el càncer i a ajudar a joves cicliste. Enguany han participat més de 1000 fotògrafs de 32 països.

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
13:00
Mites de la cançó
Georges Moustaki, en català

Penedès Televisió

10:30
De festa
Festa de la Cervesa Artesana - Mediona
10:45
De festa
Festa del Barri del Poblenou
11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: