Dissabte, 8 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els veïns de 10 municipis de l’Alt Penedès ja es podran moure sense franges horàries

També podran obrir els seus bars i restaurants. Entre d’altres a Sant Martí Sarroca i a Subirats.

Aquest divendres el govern espanyol ha relaxat les mesures de confinament en els municipis més petits i menys densos en les fases 0 i 1. Els beneficiats han estat els que tenen menys de 10.000 habitants i menys de 100 habitants per quilòmetre quadrat, en els que la gent podrà moure’s sense franges horàries i anar a bars i restaurants.
Entre els 615 municipis afectats per la mesura n’hi ha 10 de l’Alt Penedès.Ordenats per densitat d’habitants per quilòmetre quadrat i de major a menor són Sant Martí Sarroca, Torrelles de Foix, Torrelavit, Olesa de Bonesvalls, Avinyonet, Subirats, Mediona, Castellet i la Gornal, Font-rubí i Pontons.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: