Diumenge, 20 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El retallable del Teatre Casal disponible aquest divendres a les fleques de Vilafranca

El retallable del Teatre Casal disponible aquest divendres a les fleques de Vilafranca

El retallable es podrà recollir aquest divendres al migdia per algunes fleques de la vila de forma gratuïta. Concretament pel forn de pa Rius, a la Fleca Parés, al forn de pa Celis i al Granier.

A causa del llarg confinament amb motiu de la COVID-19 i davant la impossibilitat d’obrir les escoles i altres activitats pels infants, el Casal de Vilafranca han ideat un Teatre Casal retallable, amb personatges inclosos, per tal que els infants i tota la família hi puguin jugar durant el que queda de confinament. A més, aquest dissabte a les sis de la tarda, a l’espai Jugafira de les Fires de Maig virtuals podreu gaudir de l’estrena de l’obra “Records” escrita per Carles Casas i representada per ell mateix al teatret retallable, amb els personatges creats per Narcís Cabré que trobareu al retallable del nostre teatre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: