Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quatre persones han mort en les darreres hores a les residències de gent gran de Vilafranca

En general baixen el nombre de casos positius a les residències, i creix el nombre d’altres que s’han donat en les darreres hores, bàsicament al Ricard Fortuny.

En les darreres 24 hores, i segons es desprèn de l’informe diari que facilita l’Ajuntament en relació a la situació a les residències de gent gran de Vilafranca, han mort quatre persones. Tres eren residents al Ricard Fortuny, i una a la residència Mare Ràfols. Amb aquestes xifres, són 19 les persones que han mort fins ara al Ricard Fortuny, 17 a l’Inglada Via i 3 a Mare Ràfols. El centre Josefina Mata no ha registrat cap víctima en aquest període a causa del Covid-19.
Segons l’informe, a data d’aquesta tarda de diumenge, el Ricard Fortuny té registrats 98 casos positius, sis menys que ahir; l’Inglada Via es manté amb 37, Mare Ràfols se situa en 20, un menys que ahir, i Josefina Mata manté els 3 de l’inici.
Pel que fa a les altes, al Ricard Fortuny se n’han donat 9 des de l’inici de la pandèmia, 3 en aquestes darreres hores; i a l’Inglada Via 3.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: