Dimarts, 28 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Enoturisme Penedès posa a disposició del personal sanitari una promoció d’experiències

Establiments de la Ruta del Vi del Penedès impulsen aquesta iniciativa d’estades i experiències turístiques amb descomptes pel personal sanitari.

Arran de la situació que s’està vivint a tot el país i en la línia d’iniciatives similars, un grup d’empresaris de la Ruta del Vi del Penedès estan liderant una proposta que va dirigida a tot el personal sanitari que està afrontant aquesta situació des de primera línia. Un total de 8 allotjaments rurals, 11 cellers i 6 empreses de serveis turístics ofereixen descomptes per al personal sanitari que reservi una estada o una experiència turística al Penedès. D’ençà que acabi l’estat d’alarma fins a 30 de novembre d’aquest any estades i experiències turístiques a preus especials, els interessats hauran de contactar directament amb l’establiment que els hi oferirà les diferents opcions que entren en aquesta promoció. Aquesta iniciativa, que és recolzada pel Consorci de Promoció Turística del Penedès que ajudarà en la promoció d’aquesta acció, té per objectiu fer un gest solidari cap al col·lectiu sanitari i tirar endavant mecanismes que ajudin a remuntar la difícil situació en la qual es troba el sector turístic actualment.
Per a més informació de la campanya es pot consultar el web https://www.enoturismepenedes.cat/ca/promocio-dexperiencies-pel-personal-sanitari

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: