Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos farà dilluns vinent el primer ple municipal la seva història per videoconferència.

L’Ajuntament dels Monjos ha fet aquesta setmana la primera comissió informativa de la seva història per videoconferència.

L’alcaldessa Imma Ferret ha anunciat un decret en el que decideix que mentre duri la vigència de l’estat d’alarma i les mesures de limitació a la llibertat de circulació de persones, amb l’objectiu de protegir la salut dels regidors i regidores i del personal municipal, que els plens municipals es constitueixin i celebrin a distància de forma telemàtica. I es convoca sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament, el dia 20 d’abril a les set de la tarda per via telemàtica.
D’altra banda, en declaracions a Penedès TV, l’alcaldessa ha exposat algunes de les mesures que s’han activat per fer front als efectes del coronavirus. Sobretot en aspectes de serveis socials i suport a l’economia local. També ha explicat que als Monjos s’ha creat una xarxa d’ajut local.
A la xarxa s’hi han inscrit més de 28 voluntaris. S’ha ampliat la dotació alimentària del banc d’aliments i s’ha fet arribar la targeta moneder dels menjadors escolars.
També s’ha ofert un servei de suport psicològic amb seguiment especial per a la gent gran. D’altra banda també s’han plantejat mesures de suport al comerç local.
Pensant en la celebració d ela diada de Sant Jordi es vol donar també suport d’alguna manera al comerç local afectat en el transcurs de la setmana vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: