Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull una campanya especial de donació de sang de dimecres a divendres

La donació serà a Cal Figarot i cal reservar hora per evitar esperes.

El Banc de Sang fa una crida a la ciutadania per incrementar el ritme de donacions. Des de l’arribada del coronavirus, el nombre de donacions ha baixat i durant els propers dies es preveu que ho faci encara més. Per aquest motiu és essencial que qui pugui vagi a donar sang en els propers dies.

Vilafranca, amb el suport de l’Ajuntament, s’ha sumat al conjunt de municipis catalans que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies. Així, dimecres, dijous i divendres, Cal Figarot, seu dels Castellers de Vilafranca, comptarà amb un espai de donació, de deu a dues i de dos quarts de cinc a vuit del vespre.
Cal que els donants reservin hora abans per internet per evitar esperes. La reserva es pot fer a l’enllaç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: