Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La rambla de la Girada acollirà 2 parades de fruita i verdura de productors de la terra

L’Ajuntament de Vilafranca ha optat per aquesta nova iniciativa després d’haver acordat la suspensió del mercat del dissabte per evitar aglomeracions durant la pandèmia per el COVID19.

Amb la voluntat d’oferir una sortida per als productes dels pagesos que normalment assisteixen al mercat setmanal i seguir proporcionant producte fresc de qualitat, l’Ajuntament ha decidit autoritzar que diàriament dues parades de productors de la terra se situïn al tram central de la rambla de la Girada entre les 9 del matí i les 2 del migdia. Sempre que sigui possible seran parades amb productes complementaris entre elles. Les parades de productors del mercat aniran fent torns, de manera que cada dia hi haurà parades diferents. Bàsicament s’hi podrà trobar fruita i verdura, llegums, ous, oli, mel i productes lactis.
Les parades s’instal·laran de dilluns a divendres, a partir d’avui, i seguiran totes les mesures sanitàries i de seguretat recomanades per la Generalitat, però es demana a la població que respecti les mesures de distanciament social i de protecció individual i envers la resta de persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: