Dissabte, 4 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comerç del Foix impulsa la targeta de fidelització amb bonificacions als seus clients

Amb la implantació d’aquesta targeta de fidelització des de Comerç del Foix es vol treballar també modernitzar i adaptar els establiments dels Monjos a les noves necessitats del mercat.

La propera setmana els establiments associats a Comerç del Foix començara a oferir als seus clients una targeta de fidelització a través de la qual es podran beneficiar de promocions, bonificacions en les compres i accés a un ampli ventall d’ofertes. El president de Comerç del Foix, Alfons Oliva, destacava el fet que la targeta ha de permetre adaptar-se a les noves demandes del mercat.
Un cop el client es dona d’alta a la plataforma, des qualsevol dels comerços associats, ja se’l aplicarà a la seva targeta una bonificació corresponents a un tant per cent de la compra realitzada. Com explica el dinamitzador comercial de Comerç del Foix, Joan Antoni Calaf, la voluntat és que els clients puguin després utilitzar els diners acumulats en qualsevol establiment adherit.
Calaf apuntava que ja tenien confirmada la participació de 51 dels 87 membres de l’Associació, i que a partir del 9 de març es començarà a aplicar en 28 establiments per anar-se estenent progressivament a la resta.
Finalment, l’alcaldessa dels Monjos Imma Ferret va felicitar l’associació per aquesta iniciativa en que s’ha estat treballant durant un any.
Ferret considerava que és un pas més en la consolidació del comerç del municipi que d’aquesta manera s’adapta a les noves demandes del mercat.
Comerç del Foix considera que amb aquest projecte, i el desenvolupament de l’APP gratuïta que s’ha posat en marxa es dona un impuls important a la modernització de l’oferta comercial de Santa Margarida i els Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: