Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní acull les segones Enojornades centrades en com internacionalitzar el turisme

Les jornades van dirigides a professionals de cellers de tota la geografia espanyola, així com a professionals d’empreses del sector del turisme

Durant aquest dijous i divendres el Centre d’Interpretació del Cava de Sant Sadurní d’Anoia ha acollit la segona edició de les enojornades que se celebren cada dos anys i organitzades per l’Institut del Cava. Al 2018 aquestes mateixes jornades tractaven la comercialització i després del seu èxit, enguany s’ha posat el focus en la internacionalització de l’enoturisme. Experts nacionals i internacionals aprofundien en quines són les principals eines per arribar al client final i com s’ha d’actuar per adaptar-s’hi i millorar les estratègies en els diferents mercats, com Estats Units, Canadà, Llatinoamèrica i Rússia.
Una de les ponents era la consultora d’enoturisme i directora de la Xarxa de Makers dins de la Red Mundial de Turismo de Compras que va explicar com fer servir les dades que existeixen de les tendències turístiques i veure com el perfil de l’enoturista pot ajudar als cellers a decidir a quin target s’han de dirigir i sobretot a quins mercats emissors a l’hora de ser més eficients en la comercialització i en les experiències. Tal i com explica Semprún, el més important és adaptar-se als diferents models enoturístics i tenir la ment oberta.
Semprún recordava que s’ha de tenir en compte que l’enoturisme cada cop agafa més força.
Les Enojornades són un punt de trobada i coneixement entre professionals per tractar temes d’actualitat del sector del vi, especialment de l’enoturisme. Van dirigides a professionals de cellers de tota la geografia espanyola, així com a professionals d’empreses del sector del turisme que tinguin un interès directe en el turisme enogastronòmic, ja siguin agències de viatges, cases rurals o serveis de restauració, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: