Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Las Migas presenten el nou disc Cuatro aquest diumenge en el marc del Festival MusicVeu

L’auditori del Fòrum Berger Balaguer acull diumenge a les set de la tarda un altre concert destacat del festival.

Las Migas són quatre dones músiques, guerreres i viatgeres.
Quinze anys després de la seva fundació són ja un petit clàssic del flamenc més femení, valent i alegre, amb una nominació als Latin Grammy en el seu haver i escapades com les que enguany configuren el seu espectacular world tour, amb visites a ciutats com Bogotà, Buenos Aires, Praga, Viena, Londres o Malmö, entre moltes altres cites.
Arriben a Vilafranca amb un nou disc, Cuatro, en el que incorporen textures electròniques alhora que es retroben amb les sonoritats flamenques els seus inicis, Las Migas celebren aquests quinze anys amb un espectacle que vol retre homenatge a totes les que alguna vegada van ser Molles i les que algun dia ho seran.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: