Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El festival Gloriós estrenarà la remodelació del Claustre dels Trinitaris

El festival Gloriós estrenarà la reforma del Claustre dels Trinitaris per festa major amb els concerts de Las Migas, Pau Alabajos i La Folie, entre d’altres.

Els administradors de la festa major de Vilafranca han presentat aquest dijous al vespre al Claustre de Sant Francesc la segona edició del festival Gloriós. El Gloriós va néixer a iniciativa dels administradors de l’any passat tot encabint la programació musical dels dies de la festa. Enguany, el concepte ha estat reformulat i el festival Gloriós formarà part de la programació musical de la festa però tindrà el seu propi espai.

Serà el remodelat Claustre dels Trinitaris, un espai que estrenarà el seu ús públic després de les obres entre el 28 i el 31 d’agost amb una desena d’actuacions musicals.

Els administradors defineixen la programació musical del Gloriós com a “eclèctica i singular”.

Dimarts 28 d’agost, el festival Gloriós arrencarà a dos quarts de dotze de la nit amb l’actuació de Phat Fred, un grup barceloní de funky experimental.

El dimecres 29, les actuacions començaran a les vuit del vespre amb el dj de boogie i disco Superchema. A dos quarts d’una serà el torn del flamenc de Las Migas i, a les dues, clourà la nit el dj Miguelito Superstar amb el seu funky. El dijous 30 d’agost, el festival Gloriós continua amb el dj vilanoví Format C a partir de les vuit, el concert del cantautor valencià Pau Alabajos a dos quarts d’una i dj Machito Boogaloo a partir de les dues. Finalment, el divendres 31 d’agost, Gruyere dj a partir de les vuit i el grup de música tradicional La Folie, a partir de dos quarts d’una, tancaran la programació del festival.

El festival Gloriós està patrocinat per la DO Penedès i la Fundació Pinnae i compta amb la col·laboració de Xerigots, Euroselecció Riedel, Mallart Mas Albornà i Parés.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: