Diumenge, 20 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa dels Tres Tombs es farà finalment el diumenge 22 de març

L’activitat començarà a les deu del matí a la zona esportiva, on es concentraran cavalls i carruatges i tindrà lloc l’esmorzar del carreter.

Després que el passat 19 de gener s’ajornés la festa dels Tres Tombs a causa de la previsió de pluja, l’Associació Amants dels Cavalls – Sant Antoni Penedès ha anunciat la nova data de l’esdeveniment.

La festa dels Tres Tombs de Vilafranca se celebrarà finalment el diumenge 22 de març.
L’activitat començarà a les deu del matí a la zona esportiva, on es concentraran cavalls i carruatges i tindrà lloc l’esmorzar del carreter.

Cap a tres quarts d’una del migdia, la comitiva sortirà pels carrers de la vila. A l’Avinguda de Catalunya es recollirà la bandera de Sant Antoni i els cavalls i carruatges es dirigiran cap a l’església de Sant Francesc pels carrers Eugeni d’Ors, Pere III i Sant Pere. Un cop a l’església es farà la tradicional benedicció dels animals i després els animals i les persones que els acompanyen es dirigiran cap a La Girada per la rambla de Sant Francesc, el carrer General Cortijo, el carrer Camp del Cellerot i la plaça dels Països Catalans.

Ja a La Girada es faran els típics tres tombs a la rambla amb la companyia de la banda Verge de la Misericòrdia.

Es dona el cas que l’any passat també es va haver d’ajornar la festa a causa de la pluja i finalment es va acabar celebrant a finals de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: