Dimarts, 18 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Gelida convoca el primer concurs per al disseny del cartell del 8 de març

Gelida convoca el primer concurs per al disseny del cartell del 8 de març

Per participar en el concurs cal ser major de 16 anys i fer una proposta inspirada en el dia Internacional de la Dona que serveixi per fer el cartell que ha d’anunciar els actes previstos al municipi.

L’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Gelida convoca per primera vegada un concurs per al disseny del cartell del 8 de març, Dia de la Dona Treballadora, i totes les activitats que es duran a terme el cap de setmana 7 i 8 de març.
Amb aquest concurs, es vol promoure la participació de tothom que tingui més de 16 anys i estigui interessat en fer una proposta de disseny. Les obres presentades hauran d’estar inspirades en el Dia Internacional de la Dona.
El Jurat valorarà la qualitat tècnica de l’obra, la qualitat artística, l’impacte visual, l’originalitat, la creativitat i l’adequació de la imatge amb la temàtica de transmissió de valors igualitaris i la defensa dels drets de les dones.
Els treballs, que han de ser originals i inèdits, es poden lliurar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Gelida, presencialment o per correu certificat, fins al 20 de febrer de 2020.
Tota la informació i bases les podreu trobar al web municipal www.gelida.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: