Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El bisbat mostra el seu suport a la comissió Santa Maria 2020, en una visita per Sant Jocund

Aquest diumenge, el bisbe de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat Agustí Cortés va venir a Vilafranca en el marc de la festa de Sant Jocund. La tradicional missa de 12 del diumenge va ser presidida per Agustí Cortés en una nova oportunitat per part del bisbat d’apropar-se als feligresos.

El bisbe ja volia venir a Vilafranca durant les Festes de Sant Raimon, però finalment no va poder per qüestions de salut. Va aprofitar per fer-ho aquest diumenge, en el marc de Sant Jocund, copatró de Vilafranca del Penedès.

Cortés va oficiar la tradicional missa de 12 i minuts abans es va reunir amb la comissió Santa Maria 2020 per mostrar el suport del bisbat a la que considera ‘una gran obra’.
Des de la mateixa comissió, Quim Mach apuntava que ja tenien compromesa una tercera part de l’obra.

Després de la missa, els feligresos van cantar els goigs a l’altar de Sant Jocund, arrop de l’entrada principal de la basílica i després Berenguer Montserrat va oferir un concert d’orgue.

Al llarg de la setmana passada, més enllà de la missa, també es van organitzar un seguit de conferències que van tenir lloc al costat de la basílica, concretament a l’interior de la sala Mossèn Vinyeta que van comptar amb una àmplia participació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: