Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xató celebrarà enguany el 20è aniversari amb l’enregistrament del seu cinquè disc

El darrer acte del primer cap de setmana de les Festes de Sant Raimon era un concert d’havaneres que es va celebrar aquest diumenge a la tarda al teatre Cal Bolet.

El concert anava a càrrec del grup d’havaneres Xató de Vilafranca. Com explicaven els seus components el grup celebrà aquest any el seu 20è aniversari i ho volen fer amb diversos actes. El principal serà la presentació pública del seu cinquè disc.
A la meitat del concert es va oferir, com és tradició el rom cremat i en el transcurs d’aquest moment el Raimon Bové ens feis un balanç del primer cap de setmana de les Festes de Sant Raimon, valorant de forma molt positiva el resultat.
Així, doncs, Xató està immers en la gravació del que serà el cinquè disc del grup i amb el qual celebrarà que ja fa 20 anys que van engegar aquest projecte.
El grup d’havaneres va neixer a Vilafranca la primavera de l’any 2000 i actualment està format per Joan Parellada, Jordi González, Ramon Sol i Josep Vila, quatre amics als qui bàsicament i per damunt de tot els uneix la passió per la música i el cant de taverna. Al llarg de la seva trajectòria aquest grup ha anat desenvolupant un estil propi amb unes veus i sonoritat característiques, diferenciades d’altres grups però sense deixar de beure de les principals fonts del món de l’havanera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: