Dimarts, 19 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’acordionista Anna Peret s’acomiada aquest diumenge del grup d’havaneres Xató

Aquest diumenge a les 7 de la tarda a Cal Bolet, dins el marc de les Festes de Sant Raimon, el grup Xató farà una cantada d’havaneres.

Com és habitual en el seu repertori interpretaran valsets mariners, havaneres, sardanes o rumbes, però es tracta d’un concert molt especial, perquè l’Anna Peret, en aquesta actuació, s’acomiada de Xató com acordionista.

Hauran estat 8 anys compartint assajos i escenaris, participant  molt activament , juntament amb el Ramon Sol, el Jordi Gonzàlez i el Joan Perallada, perquè Xató augmentés  encara més, en prestigi i en  qualitat, fent servir les premisses d’ampliar repertori amb estils musicals variats. Han actuat amb  formats  molt diversos, en col·laboracions benèfiques, programes de ràdio,  trobades amb altres grups, col·laborant amb agrupacions  corals com la  Polifònica de Vilafranca, formant part de la programació de festivals musicals com el “Musicveu”   entre d’altres. També creant l’espectacle “Un far per tornar” i  en tot un seguit de concerts i cantades d’havaneres en molts indrets de la  geografia catalana.

En aquest temps el grup penedesenc Xató s’ha fet un lloc dins del món de l’havanera i com a exemple es pot destacar el premi aconseguit l’estiu del 2016 en el Concurs d’havaneres de Sant Pol de Mar amb l’havanera composada per Jordi González “Quan t’enamores” , o l’èxit del darrer cd del grup “Al to que toca”.

A partir d’ara Xató començarà una nova etapa amb l’acordionista Josep Vila Campabadal.

 

 

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
06:30
El taller de l'artista
Ángel Camino - escultor i gravador

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: