Dijous, 25 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’acordionista Anna Peret s’acomiada aquest diumenge del grup d’havaneres Xató

Aquest diumenge a les 7 de la tarda a Cal Bolet, dins el marc de les Festes de Sant Raimon, el grup Xató farà una cantada d’havaneres.

Com és habitual en el seu repertori interpretaran valsets mariners, havaneres, sardanes o rumbes, però es tracta d’un concert molt especial, perquè l’Anna Peret, en aquesta actuació, s’acomiada de Xató com acordionista.

Hauran estat 8 anys compartint assajos i escenaris, participant  molt activament , juntament amb el Ramon Sol, el Jordi Gonzàlez i el Joan Perallada, perquè Xató augmentés  encara més, en prestigi i en  qualitat, fent servir les premisses d’ampliar repertori amb estils musicals variats. Han actuat amb  formats  molt diversos, en col·laboracions benèfiques, programes de ràdio,  trobades amb altres grups, col·laborant amb agrupacions  corals com la  Polifònica de Vilafranca, formant part de la programació de festivals musicals com el “Musicveu”   entre d’altres. També creant l’espectacle “Un far per tornar” i  en tot un seguit de concerts i cantades d’havaneres en molts indrets de la  geografia catalana.

En aquest temps el grup penedesenc Xató s’ha fet un lloc dins del món de l’havanera i com a exemple es pot destacar el premi aconseguit l’estiu del 2016 en el Concurs d’havaneres de Sant Pol de Mar amb l’havanera composada per Jordi González “Quan t’enamores” , o l’èxit del darrer cd del grup “Al to que toca”.

A partir d’ara Xató començarà una nova etapa amb l’acordionista Josep Vila Campabadal.

 

 

Efemerides

24 d’abril
1918 – Primera batalla de tancs durant la 1a Guerra Mundial, a França
No hi ha efemèrides

Enquesta

Per Sant Jordi regalo…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país
20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Els esports
Futbol: Vilafranca - Europa

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: