Dijous, 22 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’acordionista Anna Peret s’acomiada aquest diumenge del grup d’havaneres Xató

Aquest diumenge a les 7 de la tarda a Cal Bolet, dins el marc de les Festes de Sant Raimon, el grup Xató farà una cantada d’havaneres.

Com és habitual en el seu repertori interpretaran valsets mariners, havaneres, sardanes o rumbes, però es tracta d’un concert molt especial, perquè l’Anna Peret, en aquesta actuació, s’acomiada de Xató com acordionista.

Hauran estat 8 anys compartint assajos i escenaris, participant  molt activament , juntament amb el Ramon Sol, el Jordi Gonzàlez i el Joan Perallada, perquè Xató augmentés  encara més, en prestigi i en  qualitat, fent servir les premisses d’ampliar repertori amb estils musicals variats. Han actuat amb  formats  molt diversos, en col·laboracions benèfiques, programes de ràdio,  trobades amb altres grups, col·laborant amb agrupacions  corals com la  Polifònica de Vilafranca, formant part de la programació de festivals musicals com el “Musicveu”   entre d’altres. També creant l’espectacle “Un far per tornar” i  en tot un seguit de concerts i cantades d’havaneres en molts indrets de la  geografia catalana.

En aquest temps el grup penedesenc Xató s’ha fet un lloc dins del món de l’havanera i com a exemple es pot destacar el premi aconseguit l’estiu del 2016 en el Concurs d’havaneres de Sant Pol de Mar amb l’havanera composada per Jordi González “Quan t’enamores” , o l’èxit del darrer cd del grup “Al to que toca”.

A partir d’ara Xató començarà una nova etapa amb l’acordionista Josep Vila Campabadal.

 

 

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
01:00
Penedès d'estiu
Magazín d'estiu, amb Clàudia Climent
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
00:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
01:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: