Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’acordionista Anna Peret s’ha acomiadat del grup d’havaneres Xató

Aquest diumenge a tarda el teatre Cal Bolet s’omplia per escoltar una nova cantada d’havaneres del grup Xató, dins el marc de les Festes de Sant Raimon.

Era, però, un concert especial, sobretot per l’acordionista del grup, Anna Peret, perquè després de vuit anys encarava el seu darrer concert.

L’Anna s’endú a casa molt bons records, amb més de 100 actuacions en  diversos formats.

Han estat 8 anys compartint assajos i escenaris amb el Ramon Sol, el Jordi Gonzàlez i el Joan Perallada. Un temps que a ella i al grup els ha comportat una millora constant.

En aquest temps el grup penedesenc Xató s’ha fet un lloc dins del món de l’havanera i com a exemple es pot destacar el premi aconseguit l’estiu del 2016 en el Concurs d’havaneres de Sant Pol de Mar amb l’havanera composada per Jordi González “Quan t’enamores” , o l’èxit del darrer cd del grup “Al to que toca”. També cal destacar l’espectacle creat per la Festa Major de Vilafranca del 2017, titulat “Un far per tornar”, amb poesia i dansa i que han pogut repetir en alguna altra ocasió.

Aquest diumenge a Cal Bolet, com és habitual en el seu repertori, interpretaven valsets mariners, havaneres, sardanes o rumbes. Però hi va haver algunes sorpreses. Per exemple la dedicatòria d’un bolero per part dels homes del grup a l’acordionista.

Al final del concert també es va explicar el significat d’una fotografia i una estatueta del grup, que estaven a l’escenari. Eren els regals de record dels seus companys per un concert tan especial per l’Anna Peret.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: