Dilluns, 21 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un incendi obliga a desallotjar un bloc d’habitatges del barri de la Girada

El foc es va produir dissabte al vespre i una dona va ser traslladada a l’hospital per intoxicació llem de fum.

L’incendi, del qual els Bombers van rebre l’avís a les 19.18h d’aquest dissabte, va afectar els comptadors elèctrics de la planta baixa de l’edifici de 5 plantes del número 18 del carrer de Josep Tarradellas (amb 4 pisos per planta). S’hi van traslladar 9 dotacions dels Bombers de la Generalitat. Durant l’extinció es van confinar alguns veïns, els quals van acompanyar els bombers. Altres, unes 15 persones, es van desallotjar, alguns a través de la finestra. L’escala de l’edifici va quedar plena de fum i es va haver de ventilar. Poc després de les 20.00hores el donaven per controlat. Una dona va ser traslladada a l’hospital de Vilafranca per intoxicació lleu de fum. Els veïns no van passat la nit a l’edifici, pel fum i perquè no hi havia llum. Van ser allotjats a l’Alberg de Vilafranca. Aquest matí, s’ha revisat l’edifici i s’ha descartat risc estructural. Els bombers han acompanyat a veïns a recollir algunes de les seves pertinences. Alguns veïns diuen haver escoltat explosions abans de l’incendi i denuncien “la desatencio per part de les autoritats, especialment de l’Agència Catalana d’Habitatge, qui gestiona el pis, i no ofereix cap tipus d’atencio, tampoc telefonica”. La nit l’han passada a l’alberg pero des de les 7 del matí no disposen de cap tipus d’allotjament, a no ser que sigui casa d’un familiar o conegut. Expliquen que han posat una denuncia als Jutjats i sospiten que “l’explosió va ser degut a la manipulació dels transformadors”, pero les causes estan per determinar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: