Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Ràpita prepara la seva Festa Major d’Hivern de cara al proper cap de setmana

La Ràpita prepara la seva Festa Major d’Hivern de cara al proper cap de setmana

Els actes, que se celebren al Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc, tenen lloc entre dissabte i diumenge amb espectacles, sopar de germanor i concerts, a banda de la missa en honor a Sant Raimon.

La Ràpita celebra el cap de setmana del 25 i 26 de gener, la seva Festa Major d’hivern en honor del copatró Sant Raimon de Penyafort. La festa començarà el dissabte a dos quarts de 12 del matí amb un espectacle infantil, a càrrec del mag Aizpi i refrescos per a la mainada. A la nit, a partir de les 9, es durà a terme el tradicional sopar de germanor i tot seguit un concert amb Mireia Rubio i la Jazz Band & friends.
Els actes continuaran diumenge dia 26 amb una missa a dos quarts d’11 del matí a l’església de la Ràpita, amb la participació de la coral l’Amistat. En acabar es farà el cant dels goigs a sant Raimon de Penyafort i a continuació es celebrarà un concert vermut de festa major, a càrrec de la Portàtil FM. A la tarda, la festa finalitzarà amb l’espectacle Mamma Mia, a càrrec de l’Espai de Veus.
Els actes de la Festa Major estan organitzats per les entitats del poble, dins el Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. Tots els actes, excepte l’ofici es duran a terme al Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: