Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana arriba la Festa Major d’hivern de la Ràpita

La Ràpita celebra aquest cap de setmana la seva festa major d’hivern en honor del copatró Sant Raimon de Penyafort, amb activitats que s’allargaran tot el cap de setmana.

Tots els actes, excepte l’ofici es duran a terme al Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc.

La Festa Major començarà aquest divendres a les 9 de la nit, amb un sopar de Festa Major i l’actuació de les Escarteen Sisters.

L’endemà dissabte les activitats s’iniciaran a dos quarts d’11 del matí amb una matinal infantil amb cançons, karaoke i xocolatada per esmorzar. A la nit, a partir de dos quarts de 12, es durà a terme un ball amb La Banda del Drac.

Els actes continuaran diumenge amb una missa a les 12 a l’església de la Ràpita, amb la participació de la coral l’Amistat. En acabar es farà el cant dels goigs a sant Raimon de Penyafort i a continuació es celebrarà un concert vermut amb tast del vermut Rapitenc i l’acompanyament musical de Roger Halfinger Trio.

A la tarda, la festa finalitzarà amb la representació de l’obra Sentències, a càrrec del grup de teatre La Companyia és grata, a les dos quarts de set de la tarda, al CCRR. L’obra està inclosa dins la programació de la roda de Teatre de l’Alt Penedès.

Els actes de la Festa Major estan organitzats pel Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: