Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots organitzen el 1r. Torneig de futbol sala Interxicoter

Els Xicots de Vilafranca posen en marxa el 2020, amb ganes de compartir les seves activitats amb la resta de la Vila i la comarca.

Per això, volen convidar a tothom al primer torneig de futbol sala INTERXICOTER, que tindrà lloc a la zona esportiva de Vilafranca el dia 22 de març.
Volen obrir-lo a totes les entitats de la vila i a qualsevol persona externa a la colla interessada en participar-hi.
Es tracta d’un torneig de futbol sala, que té com a condició que els equips han de tenir sempre a pista un membre dels Xicots i una dona, que pot ser membre de la colla o no.
Les normes principals serà el respecte a la igualtat de gènere, la solidaritat, la companyonia i la no tolerància d’accions racistes o xenòfobes, que son la base dels valors de la entitat.
Un cop finalitzada l’activitat es farà un dinar de germanor entre tots els participants.
Es pot trobar més informació, i els fulls d’inscripció a la web dels xicots www.xicotsvilafranca.cat o per whatsapp al número 684.45.14.76

Per altra banda els Xicots de Vilafranca tenen convocada assemblea general el proper divendres dia 7 de febrer, a dos quarts de deu de la nit al seu local social Cal Noi-Noi, amb la elecció de nova junta com a principal punt a l’ordre del dia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: