Dijous, 9 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Reis Mags d’Orient estrenen recorregut a la cavalcada d’aquest diumenge a Vilafranca

L’entrada a plaça de la Cavalcada serà retransmesa en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV.

La comitiva reial estrena recorregut i en aquesta ocasió la cavalcada travessarà els barris de les Clotes, l’Espirall i la Barceloneta-Sant Magí. L’Ajuntament de Vilafranca ha consensuat amb les Els Reis Mags d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, juntament amb el seguici reial, ja han iniciat el llarg viatge des de l’Orient més llunyà fins a Vilafranca, on faran arribada aquest diumenge. veïnals un total de tres recorreguts diferents, perquè la cavalcada passi pels diferents barris en un recorregut que els permet saludar totes les famílies de la ciutat.
El recorregut d’aquest any s’inicia a les sis de la tarda a l’avinguda de Catalunya i continua cap a la plaça de l’Era Enrajolada, c/ Ponent, c/Beneficència, c/Banys, c/Santa Magdalena, c/Espirall, c/Sant Sadurní d’Anoia, c/Igualada, c/Santa Clara, rambla de Nostra Senyora, c/Sant Joan i plaça de la Vila, on rebran la clau de la ciutat de mans de l’alcalde vilafranquí, des d’on marxaran pel c/Cort i c/General Prim. Aproximadament a dos quarts de vuit del vespre, els Reis Mags d’Orient i el Patge Reial Raimon faran entrada a la plaça de la Vila, on seran rebuts a l’Ajuntament per l’Alcalde Pere Regull i el regidor de Cultura, Ricard Rafecas, i oferiran el seu missatge al públic. L’entrada a plaça de la Cavalcada serà retransmesa en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV.
Després que l’alcalde els hagi lliurat les claus de la ciutat, Melcior, Gaspar i Baltasar es prepararan per una llarga nit de visita a les llars de Vilafranca per repartir tots els regals. Com en els darrers anys, els caramels de la Cavalcada de Reis de Vilafranca són sense gluten i es repartiran des d’un vehicle al final del seguici.
La retransmissió de la cavalcada es tornarà a emetre per Penedès Tv a dos quarts d’onze de la nit del mateix diumenge i també es podrà veure el mateix dia de reis a les 9 del matí i a les set de la tarda.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: