Dimarts, 21 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cavalcada dels Monjos estrena recorregut i sorprèn els més petits amb el patge volador

Enguany la cavalcada de Reis incorporava un nou personatge, la Sutja encarregada de portar el carbó als nens i nenes.

El passat 5 de gener a la tarda Santa Margarida i els Monjos vivia la seva particular i màgica Nit de Reis amb la cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient i el seu seguici. Enguany els Reis arribaven a la Societat Cal Rubió per iniciar després el seu recorregut pels carrers de la vila. Aquest 2020 es va modificar l’itinerari iniciant la cavalcada a l’Avinguda Cal Salines, continuant per l’Av. Catalunya, l’Av. Cal Rubió i finalitzant a la Biblioteca. Allà es feia la rebuda a Ses Majestats els Reis d’Orient i el patge volador els entregava la clau del poble.
L’actuació del patge volador a Santa Margarida i els Monjos sempre és el moment més esperat pels nens i nenes de la vila. Enguany l’estrella d’Orient va ajudar el patge volador a trobar la clau de la ciutat. Un cop en escena, el patge es va enfilar per una paret i amb l’ajuda d’un matalàs elàstic pujava i baixava amb molta facilitat. Quan va trobar la clau la va entregar a un nen i nena que havien pujat a l’escenari i els infants van lliurar-la als reis.
La regidora d’Educació, joventut i infància, Neus Hernández, feia un balanç del tot positiu de com s’havia desenvolupat la Cavalcada.
L’alcaldessa dels Monjos, Imma Ferret, va rebre els Reis d’Orient i els va donar la benvinguda i va aprofitar per demanar aquest 2020, entre altres coses: pau, bona entesa i alegria.
I gràcies a la màgia que caracteritza Melcior, Gaspar i Baltasar, a la mateixa hora el Centre Cultural Rapitenc a la Ràpita també feia la rebuda de Ses Majestats.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
10:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
10:30
Vilafranca, punt de trobada
Llibres i literatura

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: