Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president del CCAP diu que seria bo que al Parlament s’aprovessin els pressupostos

Xaxier Lluch assenyala que seria bo que al Parlament s’aprovessin els pressupostos per actualitzar les aportacions de serveis socials.

Aquest dijous s’ha celebrat un Ple ordinari al consell comarcal de l’Alt Penedès que començava amb la presa de posseció d’un nou conseller, el sadurninenc Rafael Berlanga que substitueix la consellera Anna Enjuanes del grup d’En Comú Podem.
L’acord principal de la sessió ha estat aprovar l’addenda de pròrroga per al 2020 del contracte programa 2016-2019 per a la coordinació, la cooperació i la col·laboració entre el Departament de Treball, Afers socials i Famílies i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, en matèria de serveis socials, altres programes relatius al benestar social i polítiques d’igualtat, amb un valor de poc més de 2M€.
El president, Xavier Lluch, assenyala que seria bo que s’aprovessin els pressupostos de la Generalitat per posar al dia aquestes partides.
D’altra banda també es va aprovar una moció de rebuig a la resolució de la Junta Electoral Central respecte el president de la Generalitat Quim Torra i l’eurodiputat Oriol Junqueras.
La moció es va aprovar amb els vots a favor dels grups comarcals de JxC, ERC, i els Comuns, i sense cap vot en contra. Els socialistes no van participar en la votació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: