Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Una conferència de Teresa Duran clou els 25 anys de “Llegir per sentir”

Una conferència de Teresa Duran clou els 25 anys de “Llegir per sentir”

La conferència “Tot llegint les imatges dels àlbums a casa i a l’escola” a càrrec de Teresa Duran clourà els actes.

Els diversos actes que s’han fet al llarg d’aquest 2019 per commemorar els 25 anys del programa “Llegir per sentir” de Ràdio Vilafranca, dedicat a la divulgació de la Literatura Infantil i Juvenil, es tancaran el proper dimecres, a les 7 del vespre a la Biblioteca Torras i Bages amb una conferència de la professora, escriptora, il·lustradora i crítica de LIJ Teresa Duran. La conferència, “Tot llegint les imatges dels àlbums a casa i a l’escola”, girarà al voltant de les imatges, la seva lectura i la importància que tenen en l’aprenentatge dels infants, tant a casa com a la llar d’infants o a l’escola. Es tracta d’un tema d’allò més actual, ja que la publicació d’àlbums il·lustrats ha augmentat significativament aquests darrers anys tant en català com en la resta de llengües del nostre entorn. El tema, doncs, tant pot interessar a les famílies com als ensenyants ja que els pot donar eines per llegir també les il·lustracions dels llibres i anar més enllà, doncs, del text escrit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: