Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua la recerca del pescador vilafranquí desaparegut dissabte a Deltebre

Les condicions meteorològiques d’aquest dimecres i el temporal marítim estan dificultant les tasques de recerca

Dissabte passat un home de 50 anys veí de Vilafranca va desaparèixer al litoral del Delta de l’Ebre. Es va intuir la desaparició quan el seu fill va trobar el cotxe i el remolc sense la barca tot entenent que havia sortit a pescar i no havia tornat. A hores d’ara continua la recerca, sense èxit, del desaparegut. Les condicions meteorològiques d’aquest dimecres i el temporal marítim no han permès que l’avió de Salvament Marítim i l’helicòpter dels Bombers hagin reprès la recerca per aire ni tampoc han pogut sortir les embarcacions de la Guàrdia Civil, Creu Roja i Salvament. Agents de la Guàrdia Civil continuen el rastreig per terra amb l’esperança de trobar algun indici de la desaparició, ja que de moment la recerca no ha donat cap fruit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: