Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Localitzen prop d’Alacant l’embarcació del pescador veí de Vilafranca desaparegut a Deltebre

La barca ha estat identificada i remolcada fins al port de Xàbia, on la Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació.

Segons informa Ebre Digital, una embarcació pesquera ha localitzat aquest dimarts prop del cap de la Nau, a Xàbia, província d’Alacant, l’embarcació a la deriva i sense tripulant del pescador desaparegut a la zona de la desembocadura del riu Ebre el 30 de novembre.

La barca ha estat identificada i remolcada fins al port de Xàbia, on la Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació. De moment no se sap res del propietari de l’embarcació, un home de 50 anys veí de Vilafranca, que va deixar el seu vehicle i remolc a Riumar, i va sortir a pescar.

El fill de l’home desaparegut va ser qui va denunciar el cas als Mossos d’Esquadra, que van iniciar conjuntament amb Salvament Marítim, la Guàrdia Civil, els Bombers i la Policia Local de Deltebre un operatiu de recerca en dies posteriors, que es va suspendre dimecres passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: