Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local intercepta dos vehicles fent conducció temerària pel barri de La Girada

Darrerament s’havien rebut queixes dels veïns per situacions de risc provocades per vehicles circulant a altes velocitats per diversos carrers del barri.

Fa un temps que veïnes i veïns del barri de La Girada es queixen a l’Ajuntament per conduccions temeràries de vehicles en diferents punts del barri. La Policia Local ha efectuat diversos controls, sobretot a la Ronda de Mar amb l’avinguda de Vilanova.
En un d’aquests dispositius de control, sobre les 11 de la nit d’aquest dijous 12 de desembre, una patrulla no uniformada i un comandament fora de servei van observar uns vehicles fent virolles pel carrer de Lluís Companys i l’avinguda de Vilanova. Les patrulles en servei es van coordinar, amb la finalitat d’aturar els vehicles infractors i impedir la seva fugida. D’aquesta forma van aconseguir interceptar els dos vehicles en qüestió, dos turismes Volkswagen Golf, i es va procedir a identificar els seus conductors i acompanyants.
És van practicar les proves d’alcohol i drogues i un dels conductors va donar positiu en el drogotest. Ambdós van ser denunciats per conducció temerària. En l’escorcoll es va  localitzar una navalla a cada vehicle, les quals van ser intervingudes aixecant la corresponent acta de denúncia per tinença d’armes prohibides.
El vehicle que conduïa la persona que va donar positiu en drogotest va ser retirat al dipòsit amb la grua municipal. Aquesta intervenció suposa a un dels conductors la pèrdua total de punts del permís de conduir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: