Dimarts, 29 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Jove de Vilafranca i els Castellers de Mediona reben un reconeixement a la Nit de Castells

La Jove de Vilafranca i els Castellers de Mediona reben un reconeixement a la Nit de Castells

El dissabte passat la Colla Jove vilafranquina va rebre un dels premis Baròmetre Casteller per haver recuperat el nivell de 7 pisos després de més de dues temporades sense assolir-lo.

En concret, la Jove va descarregar el 3 de 7 el passat 29 d’agost a la Festa Major, assolint un nivell que havia perdut l’any 2015. El cap de colla, Bernat Costa, va recollir el premi, un número 7 tridimensional en fusta.
L’altra colla premiada per aquests premis també va ser penedesenca, els Castellers de Mediona, per haver assolit per primera vegada a la seva història aquest castell. El premi era un número 7 tridimensional realitzat en metacrilat.
El premis Baròmetre Casteller, que atorga aquesta entitat vilafranquina que fa estudis i estadístiques sobre el fet casteller, és un clàssic, des de fa anys, a la Nit de Castells i ja l’han rebut un trentena de colles. A més, es van concedir altres reconeixements i premis, tals com la imatge castellera de l’any que va correspondre al primer 5 de 7 íntegrament femení que es va descarregar a la plaça Milà i Fontanals de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: