Dimecres, 18 de Setembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove de Vilafranca posa a debat la convivència de diferents colles a una mateixa ciutat

Aquesta taula rodona servirà per debatre la convivència de múltiples colles a una mateixa ciutat i comptarà amb la intervenció d’alguns representants de diferents colles castelleres.

El proper dijous 22 d’agost, a la sala d’actes del Vinseum, es farà una taula rodona castellera sota el títol “1, 2, 3,… Hi ha lloc per tantes colles a una ciutat?”. En aquest debat hi participaran castellers rellevants de colles de ciutats amb més d’una colla. La xerrada està coorganitzada per l’associació Baròmetre Casteller i la Colla Jove de Vilafranca.

Els ponents confirmats seran Carles Bistué, dels Castellers de Terrassa, ciutat amb 2 colles, i Cels Galofré, de la Colla Jove Xiquets de Valls, també amb 2 colles. També prendrà part David Lobo, dels castellers de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, ciutat amb 4 colles, Òscar Montserrat, dels Castellers de Barcelona, ciutat amb 7 colles, i Manel Trias, de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca, on conviuen 3 colles.

Precisament, Manel Trias, president de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca comentava que l’objectiu principal d’aquesta taula rodona, a banda d’analitzar la convivència de les colles a una mateixa ciutat, és obrir el món casteller a tothom.

Per la seva banda, el president de Baròmetre Casteller, Carles Esteve, posava de manifest la intenció que tenen de treballar conjuntament amb les colles locals, donat el suport que mereixen.

La taula rodona serà moderada per Inés Solé, dels Xiquets de Tarragona i vicepresidenta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i la cloenda anirà a càrrec de Carles Esteve, president de Baròmetre i periodista casteller.

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
High Fyah Risk
Música jamaicana, amb Eloi Sendrós i Dídac Inglés
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
El contrapunt
Mònica Hill (ERC)

Penedès Televisió

22:30
El contrapunt
Mònica Hill (ERC)
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
23:30
Fèlix felicis
Josep Vidal i Montse Vendrell - Compra a granel

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: