Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Crida es presenta a Vilafranca amb la participació de la diputada al Congrés Laura Borràs

Divendres dia 6, amb motiu del Dia de la Constitució, la Junta de la Crida de l’Àrea de Vilafranca i  municipis veïns va instal·lar un tendal a la plaça de Sant Joan amb el lema “res a celebrar”.

Al migdia s’ha va fer un acte amb l’assistència de mes de vuitanta persones i on van intervenir Eduard Pujol, Laura Borràs i Jaume Alonso Cuevillas que van explicar la situació política actual al Congres dels diputats i al Parlament de Catalunya, així com la situació i perspectives de les persones preses i exiliades. En l’acte també hi van assistir la Pilar Milà, representant del territori al consell de la Crida, i en Francesc de Dalmases, també diputat al Parlament.
Laura Borràs va recordar La Crida va néixer ara farà un any amb la voluntat de fer possible la unitat d’acció davant del conflicte que es viu amb l’estat espanyol i amb la voluntat de fer possible la República Catalana.
Borràs apuntava també que en els propers mesos La Crida haurà de plantejar-se també el seu futur immediat que podria passar per constituir-se com a partit polític per presentar-se en properes cites electorals.
Aquesta acció de divendres s’emmarcava en el pla d’actuació de la Crida al nostre territori i que tindrà continuïtat el proper divendres dia 13 amb un acte recordatori del desè aniversari de les consultes a Vilafranca. I també amb la instal·lació del tendal a la fira del gall de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: