Divendres, 24 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Sant Sadurní contracta tres joves dins el programa Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Sant Sadurní contracta tres joves dins el programa Garantia Juvenil

Treballaran durant sis mesos als serveis de Cultura, Acció Social i a la Biblioteca Municipal de la capital del cava.

L´Ajuntament de Sant Sadurní ha contractat en pràctiques tres joves dins del programa de Garantia Juvenil. Es tracta d’un jove amb estudis de Grau i dues joves amb estudis de Cicles Formatius de Grau Superior, menors de 30 anys i que estaven a l´atur.
Els tres joves contractats són usuaris de la borsa de treball XALOC que es gestiona des del Servei de Promoció Econòmica de l’ajuntament.
El Programa de Garantia Juvenil vol fomentar la contractació a través dels ajuts salarials i altres tipus de mesures adreçades a que les persones ocupadores creïn noves oportunitats per a les persones joves, les quals no han d’estar ocupades ni en processos d’educació o formació i inscrites com a demandants d’ocupació al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. És un programa finançat pel Departament de treball, afers socials i famílies de la Generalitat i el Fons Social Europeu.
Els joves han de tenir entre 16 i 30 anys i acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o equivalents, o d’un certificat de professionalitat que els habiliti per a l’exercici professional.
La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M. Soler
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: