Dimecres, 19 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El penedesenc Ton Colet és un dels tres finalistes del concurs Millor sommelier de Catalunya

Aquest dilluns tenia lloc la fase final del concurs Millor Sommelier de Catalunya, organitzat per l’Associació Catalana de Sommeliers dins el Fòrum Gastronòmic de Barcelona.

La guanyadora va ser la cap de l’equip de sommeliers del Celler de Can Roca, Audrey Doré, que ja va obtenir aquesta distinció l’any 2017. Aquest cop, la final la va enfrontar amb els també sommeliers Anna Casabona, responsable del Celler de Capçanes, i el penedesenc Ton Colet, del restaurant El Cigró d’Or de Vilafranca. Els tres finalistes participaran al concurs estatal de sommeliers en representació de Catalunya, que se celebra del 30 de març al 2 d’abril del 2020 al Salón del Gourmet de Madrid.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: