Dimarts, 11 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 50è aniversari de l’arribada a la Lluna centra les VII jornades literàries del Mas i Parera

De 10 a 12 h es van fer un dotzena de tallers, vinculats a aquesta qüestió, que anaven des de manualitats a jocs de pistes, passant per racons de tot tipus i una activitat de lectura en veu alta.

Aquest dissabte, l’escola Mas i Parera va celebrar la setena matinal literària al pati del seu centre educatiu. En aquesta ocasió, la temàtica era el 50è aniversari de l’arribada a la Lluna.

Es tractava d’una activitat en la que hi participa tota la comunitat educativa: famílies, docents i infants. Des de fa quinze dies, ja la preparaven des de les aules, especialment des de l’espai de la biblioteca, on els alumnes hi van setmanalment. A banda de ser una proposta divertida, relaxada i vinculada amb la literatura, té com a objectiu crear model.

Després d’aquests tallers, es van fer dues activitats més a l’escola, en el marc d’aquestes setenes jornades. A partir de les 11 h, la biblioteca va acollir L’hora del conte amb «De què fa gust la Lluna» i a les 12 h va començar l’espectacle «Aquest nen està a la lluna» a càrrec de la Martina Escoda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: