Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop de 150 persones van participar al Carnaval Xic a l’escola Mas i Parera de Vilafranca

Enguany, l’animador Jaume Ibars va ser l’encarregat d’amenitzar la festa.

Un any més, l’AMPA de les llars municipals d’infants de Vilafranca, organitzava el Carnaval Xic. L’activitat està especialment pensada per a nens i nenes d’entre 0 i 3 anys i les seves famílies. El Dani Xavier, membre de l’AMPA de les llars d’infants, lamentava que l’Ajuntament de Vilafranca no promou activitats per a aquesta franja d’edat.

Jaume Ibars és un músic que fa gairebé 17 anys que volta per pobles i ciutats amb els seus espectacles. En aquesta ocasió va portar l’espectacle “Que comenci la festa”, una proposta musical que combina cançons tradicionals amb temes propis que fan ballar i cantar a petits i a grans. Ibars explicava que la seva intenció és generar situacions perquè els pares i els fills juguin, interactuïn i ballin plegats.

La pista va acabar reunint gairebé 150 persones, no només nens i nenes de 0 a 3 anys amb els seus acompanyants, sinó també infants més grans.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: