Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les jornades Vilajuga han reunit més de 4.000 persones al voltant del joc a Vilafranca

Les Vilajuga han tingut lloc aquest cap de setmana al pavelló firal de Vilafranca i han tornat a reunir unes 4.000 persones.

De fet, s’han superat les xifres de l’edició anterior, tot deixant mot bones sensacions a l’entitat organitzadora, La Casa dels Estranys, que compta amb el suport de la regidoria de Joventut.

El president de l’associació, Jordi Castellví, explicava aquest dimarts al matí que l’objectiu de les Vilajuga no és créixer sinó mantenir-se i millorar.

Les jornades han permès a gent diversa jugar a tota mena de jocs, de taula, rol, wargames o miniatures, i fer-ho en un espai còmode i amb l’assessorament de jugadors i jugadores experts.

A més, també hi ha hagut espai per a aspectes més socials i una àmplia participació d’entitats col·laboradores.

Les Vilajuga també han estat una bona manera de culminar la celebració dels 25 anys de La Casa dels Estranys que, de fet, ja va tenir una primera cita el dissabte 5 d’octubre amb una jornada de jocs a La Nau.

Des de La Casa dels Estranys ara faran balanç de la quarta edició de les Vilajuga, hereves de les jornades Juguem, i ja pensen en l’organització d’algun nou esdeveniment, més centrat en el rol, de cara a principis de l’any vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: