Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Germanes de la Caritat de Santa Anna han celebrat la festivitat de la Mare de Déu del Pilar

La Congregació de les Germanes de la Caritat de Santa Anna va néixer als peus de la Mare de Déu del Pilar de Saragossa i per això el 12 d’octubre és un dia important per a la comunitat.

Aquest dissabte, 12 d’octubre, es commemorava la festivitat de la Mare de Déu del Pilar. Per aquest motiu, i com és tradició, la comunitat de Germanes de la Caritat de Santa Anna, amb les persones residents a la Residència Mare Ràfols, van participar a una missa solemne. La celebració estava conduïda per Mossèn Miquel Raventós.

El Temple de la Mare de Déu del Pilar, o com familiarment s’anomena a la comunitat ‘El Temple’, és el resultat d’un ambiciós projecte de Temple/santuari inacabat dedicat a la Mare de Déu del Pilar. La Congregació de les Germanes de la Caritat de Santa Anna va néixer als peus de la Mare de Déu del Pilar de Saragossa i per això el 12 d’octubre és un dia important per a la comunitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: