Dimecres, 12 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní impedeix que es faci la mostra de cervesa artesana

El col·lectiu Support Penedès Breweries, SPB, que organitzava la fira des de fa 3 anys anys denuncia que enguany no es podrà fer per una decisió política del govern d’ERC-JxCat.

SPB denuncia que la mostra s’ha hagut d’anul·lar perquè a última hora el govern ha impedit que es faci. La decisió va ser presa en junta de govern d’aquesta setmana, a menys de dos mesos de la celebració de la fra que ja tenia tots els cervesers tancats. La mostra de cervesa artesana ja havia celebrat dues edicions al juny del 2017 i 2018 amb una gran èxit d’assistència. Aquest 2019, els promotors, d’acord amb la regidoria de cultura, havien plantejat a l’Ajuntament la possibilitat de fer-la per
festa major per tal de col·laborar amb la revitalització d’aquesta festa. Des de SPB s’havia acceptat aquesta idea que es portava treballant des del març amb l’ex regidora de cultura, Montse Medall, i l’equip tècnic que valoraven molt positvament la iniciatva. Des de SPB es denuncia l’engany per part de l’Ajuntament que va fer que la fira es posposés fins al novembre. A més, els membres del col·lectiu han dedicat esforços i recursos a organitzar una fira que al final no es podrà fer per una decisió estrictament política.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: