Diumenge, 23 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vaga ha tingut poc seguiment al sector industrial i als polígons principals de la comarca

La imatge dels polígons aquest matí era de normalitat, tot i que hi havia menys circulació de vehicles del que és habitual.

La vaga general convocada pels sindicats Intersindical CSC i Intersindical Alternativa de Catalunya ha tingut més seguiment al petit comerç i al sector públic, especialment a l’ensenyament, que no pas a la indústria.

La convocatòria, però, ha tingut algunes adhesions significatives. És el cas del grup Bon Preu, que s’ha sumat a l’aturada general cessant totalment la seva activitat. Segons un comunicat del grup, els col·laboradors tindran un permís retribuït durant el dia d’avui. El comunicat diu que «el tancament de tots els establiments i els centres de treball del Grup suposa un esforç considerable per a la companyia», però consideren «que el moment és excepcional, i així ho mereix».

Tot i no tenir encara dades concretes, la presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès Neus Lloveras explicava aquest matí a la nostra redacció que intuïa aquest seguiment desigual. Lloveras qüestionava que la vaga sigui l’instrument adequat per mostrar el rebuig de bona part de la societat a la sentència.

La presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès apuntava que la convocatòria de vaga no ha estat secundada ni pels sindicats majoritaris ni per gran part de les patronals, de manera que no hi hagut un «front comú» de protesta.

Lloveras defensava la llibertat de tothom de poder-se manifestar i esperava que la jornada es desenvolupés amb tranquil·litat i pacíficament.

Programació

Ràdio Vilafranca

18:30
La caixa de Pandora
Cultural del Centre de Dia de Salut Mental de Vilafranca
19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas

Penedès Televisió

18:00
Carnaval
Rua de Santa Margarida i els Monjos
20:00
En joc
Cap de setmana esportiu
21:30
Al dia
Informació general de Catalunya

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: