Dissabte, 4 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos desmantellen tres plantacions de marihuana en una setmana a l’Alt Penedès

Els Mossos desmantellen tres plantacions de marihuana en una setmana a l’Alt Penedès

Tots els arrestats, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Els Mossos de la comissaria de Vilafranca van detenir, el diumenge 13 d’octubre, un home de nacionalitat dominicana, de 52 anys i veí de Sant Cugat Sesgarrigues, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.
Els fets van succeir el mateix dia, quan una dotació policial va rebre l’avís d’un incendi a la caixa elèctrica d’un domicili situat al municipi de Sant Cugat de Sesgarrigues. Els agents, un cop extingit el foc per part de Bombers de la Generalitat, van esbrinar que el domicili tenia la instal·lació punxada a la xarxa elèctrica de manera fraudulenta.
Només uns dies abans, concretament el dimarts 8 d’octubre, agents de la comissaria de l’Alt Penedès van detenir dos homes, de nacionalitat albanesa, de 20 i 27 anys, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues al municipi de Pontons.
La investigació es va iniciar a començaments del mes d’octubre, quan els investigadors van tenir coneixement d’una plantació de marihuana en una zona boscosa d’una explotació agrícola del municipi de Pontons.
Al dia següent, el 9 d’octubre, agents de la comissaria de Sant Sadurní també van detenir dos homes de nacionalitats espanyola i senegalesa, de 33 i 38 anys, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.
Els agents, mentre realitzaven un control planificat, van percebre una forta olor característica d’una plantació de marihuana que provenia de l’interior d’una nau industrial propera.
Els agents va comprovar que a l’interior de la nau industrial, que presentava totes les portes i finestres segellades amb escuma de poliuretà, hi havia una plantació interior d’unes 3.000 plantes de marihuana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: