Divendres, 26 d'abril de 2024
Mònica Guilera va finalitzar la Tor de Geants a la Vall d’Aosta

El repte és cobrir 360 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 32.000 metres, donant el tomb pel Montblanc, Cervi, Gran Paradiso i Monte Rosa

La vilafranquina Mònica Guilera, que fa uns mesos ja va tenir una actuació destacada a la Marató de Sables, es va marcar el repte de participar a la Tor de Geants, cursa situada al voltant de la Vall d’Aosta, a Itàlia.
El repte és cobrir 360 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 32.000 metres, donant el tomb pel Montblanc, Cervi, Gran Paradiso Monte Rosa.
L’organització dóna un temps màxim de 160 hores, Guilera va invertir 114 hores, finalitzant al lloc 96 de la general, 14 a la classificació general femenina i 8a de la seva categoria.
Guilera s’ha convertit amb la primera atleta del Penedès en finalitzar-la, el primer penedesenc l’any 2011 Francesc Boada que va invertir 128 hores, finalitzant el 113 de la general i el 50 de la seva categoria.
Guilera ens comenta que és: «La cursa de les curses, un viatge preciosos en l’aspecte paisatgístic, però en la cursa també hi ha moments complicats».